- ΝΤΟΒΑΣ ΑΘ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Στο χώρο του φαρμακείου μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για κάθε ορθοπαιδική ανάγκη όλου του σώματος όπως για τον αυχένα, το άνω άκρο, τον κορμό, το γόνατο, το ισχίο, τον αστράγαλο, το κάτω άκρο, την κνήμη, την πλάτη, την ομωπλάτη, ειδικά παιδιατρικά ορθοπεδικά, καροτσάκια, πατερίτσες και μπαστούνια.

Επίσης προσφέρουμε και μία μεγάλη γκάμα από ορθοπαιδικά παπούτσια μεγάλων εταιρειών ενώ διατίθενται μηχανήματα διάγνωσης όπως πιεσόμετρα, διαγνωστικά για το διαβήτη με τα αναλώσιμά τους, νεφελοποιητές, συμπυκνωτές κα.

Επίσης θα βρείτε και ορθοπεδικές κάλτσες & καλσόν. Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε είναι οι πιο έμπιστες στον χώρο μας!

Όλα τα ορθοπεδικά προϊόντα της σειράς Anatomic Line στο φαρμακείο του κ. Ντόβα στην Μελίκη Ημαθίας Όλα τα ορθοπεδικά προϊόντα της σειράς του Caratex στο φαρμακείο του κ. Ντόβα στην Μελίκη Ημαθίας Όλα τα ορθοπεδικά προϊόντα της σειράς Pic στο φαρμακείο του κ. Ντόβα στην Μελίκη Ημαθίας Όλα τα ορθοπεδικά προϊόντα της Nexcare στο φαρμακείο του κ. Ντόβα στην Μελίκη Ημαθίας Όλα τα ορθοπεδικά προϊόντα της σειράς Podosan στο φαρμακείο του κ. Ντόβα στην Μελίκη Ημαθίας Όλα τα ορθοπεδικά προϊόντα της σειράς Declermont στο φαρμακείο του κ. Ντόβα στην Μελίκη Ημαθίας Όλα τα ορθοπεδικά προϊόντα της σειράς Scholl στο φαρμακείο του κ. Ντόβα στην Μελίκη Ημαθίας